New
Basically I noticed that the higher your mysql version of phpmyadmin is, the more there are problems on sql queries.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
New
New
loakmz wrote:
Cevabınızı tam olarak anlayamadım, biraz açar mısınız lütfen ?jack wrote:
$sql = "%%FLEETS%% AYARLANMIŞ GÜNCELLEME`fleet_resource_metal` = `fleet_resource_metal` + '".($stealResource[$firstResource])."',`fleet_resource_crystal` = `fleet_resource_crystal` + '".($stealResource[$secondResource])."',loakmz wrote:
Hata günlük dosyam, hepsini kontrol edeceğim tarihi otomatik olarak ekler. Bir yerde hata yapmış olabilirim.Danter14 wrote:
asteroit görevine bakın kodda hata varsa oradan geliyor çünkü sorgunuza tarih eklemeye çalışıyor.loakmz wrote:
Evet ben de 7.3'teyim. Başka bir yerde hata yapmış olabilirim, bilmiyorum. kontrol ediyorum .
`fleet_resource_deuterium` = `fleet_resource_deuterium` + '".($stealResource[$ ThirdResource])."'
WHERE filo_id = ':fleetId';";
:fleetld ... '' alıntısını ekleyin bir sayıdır, en azından benim için çalışıyor ve hata ortadan kalktı
New
Danter14 wrote:
Basically I noticed that the higher your mysql version of phpmyadmin is, the more there are problems on sql queries.
New
New
jack wrote:
in MissionCaseAsteroid.class.php the value of WHERE fleet_id = :fleetId;"; is a number, you can add single quotes to it... like this WHERE fleet_id = ':fleetId';";loakmz wrote:
Cevabınızı tam olarak anlayamadım, biraz açar mısınız lütfen ?jack wrote:
$sql = "%%FLEETS%% AYARLANMIŞ GÜNCELLEME`fleet_resource_metal` = `fleet_resource_metal` + '".($stealResource[$firstResource])."',`fleet_resource_crystal` = `fleet_resource_crystal` + '".($stealResource[$secondResource])."',`fleet_resource_deuterium` = `fleet_resource_deuterium` + '".($stealResource[$ ThirdResource])."'loakmz wrote:
Hata günlük dosyam, hepsini kontrol edeceğim tarihi otomatik olarak ekler. Bir yerde hata yapmış olabilirim.Danter14 wrote:
asteroit görevine bakın kodda hata varsa oradan geliyor çünkü sorgunuza tarih eklemeye çalışıyor.loakmz wrote:
Evet ben de 7.3'teyim. Başka bir yerde hata yapmış olabilirim, bilmiyorum. kontrol ediyorum .
WHERE filo_id = ':fleetId';";
:fleetld ... '' alıntısını ekleyin bir sayıdır, en azından benim için çalışıyor ve hata ortadan kalktı
The post was edited 1 time, last by loakmz ().
1 Guest