[MAİN] New Star V2.8.1 | New Theme | Space Age DOWNLOAD NOW

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Zeus wrote:

I will publish it soon. If there are any shortcomings or errors, you can help me. Of course, this will be perfect. for everyone
      Your design is the most beautiful thing that exists. I hope you share it with us and together we can improve and have the best version.

Please, have a nice day and enjoy life :D
    • Merhaba @Zeus,
      1-Resimde işaretli olan yazıların rengini nereden değiştirebilirim.
      2-Parti Sayfasında seçim yaptığımda bu hatayı alıyorum.
      Images
      • Ekran Görüntüsü (10).png

918.73 kB, 1,420×555, viewed 67 times
      • Ekran Görüntüsü (11).png

61.45 kB, 1,094×517, viewed 56 times

The post was edited 2 times, last by bin9yuz79 ().

• böyle bir hatayı ilk defa görüyorum normalde bu hata mevcut değil eksik birşey yapmış olabilirmisiniz ve stil sorunu normalde olmaması gerekli çünkü direk koda entegreli oradaki stiller
    • Zeus wrote:

böyle bir hatayı ilk defa görüyorum normalde bu hata mevcut değil eksik birşey yapmış olabilirmisiniz ve stil sorunu normalde olmaması gerekli çünkü direk koda entegreli oradaki stiller
      Buradan indirir indirmez direk olarak kurup hiçbir yerine dokunmadan hesaba anti madde yükleyerek denedim, sonuç yine aynı. Herhangi bir partiyi aktif ettiğinizde bu hatayı veriyor ve parti sayfası bir daha açılmıyor. Veritabanından seçilen parti zamanını sıfırladığımda parti sayfası tekrar hatasız açılıyor.

Not: Xampp sürümümle alakalı olabilir mi? Şuan kullandığım sürüm. (xampp 7.2.0)

The post was edited 1 time, last by bin9yuz79 ().

• kodlardan kontrol etmemiz gerekiyor ben kontrol sağlayıp döneceğim eğer sorun ınput içinde olabilir miktar değerin için sizden ricam orjinal newstar içindeki party dosyasını aktarabilirmisiniz orada sorun yapıyormu ?
    • Zeus wrote:

kodlardan kontrol etmemiz gerekiyor ben kontrol sağlayıp döneceğim eğer sorun ınput içinde olabilir miktar değerin için sizden ricam orjinal newstar içindeki party dosyasını aktarabilirmisiniz orada sorun yapıyormu ?
      Orjinal new-star party dosyasını aktarıp denedim hata yine aynı. Satın almadan önce çalışıyor ama satın al dediğiniz anda bu hata çıkıyor.

Ve bu arada Genel Bakış'ta Etik seçimi yapmak için giriyorum. Hoşgeldiniz-Tarafsızlık-Kötü bunklardan hangisine seçmek için tıklarsam, beni Hükümetler sayfasıan yolluyor. Etik seçilemiyor.

Not: Çalışma ciddi anlamda gayet başarılı olmuş fakat küçük bir düzenleme yapılırsa çok iyi olur. Malum bu tür oyunlar genelde masaüstü bilgisayardan çok dizüstü bilgisayarda oynanıyor. Bunun sebebi genelde bu tür oyunları ofis, kafe yada şahşi işlerinden takip edenler var, bu nedenle genelde dizüstü tercih ediliyor. Tabii ki bende dizüstü kullanıyorum genelde. Dizüstü ekranlarında boyutlarından dolayı sayfalar üstüste biniyor ve tarayıcı yakınlaştırmasını %80 gibi yapmam gerekiyor, bunu düzenleyebilirseniz harika olur. Teşekkür ederim.

The post was edited 2 times, last by bin9yuz79 ().