Can't install >> white page >> permissions are dealt with

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Can't install >> white page >> permissions are dealt with

      Hello guys, i am new here.
      I am trying to run 2Moons inside of a VPS on a subdomain.

      I am wondering what i am doing wrong because after upload and expansion, i cant access the page. It always comes up as a blank page.
      Obviously i tried a different set of permissions as 755 and 777 on subdomain root directory. Nothing seems to work.
      I've checked Error.log from my apache2 server but somehow it doesn't track any specific error for this subdomain.

      On said server i am running a fully operational website without any problems.
      I am using SSL certificate on my main website and disabled SSL verification for the subdomain where i am running 2moons.

      What am I doing wrong?
      I appreciate for the help, looking forward to an answer / guidance.
      Best regards.

      // my PHP version

      Source Code

      1. PHP 7.0.32-0ubuntu0.16.04.1 (cli) ( NTS )
      2. Copyright (c) 1997-2017 The PHP Group
      3. Zend Engine v3.0.0, Copyright (c) 1998-2017 Zend Technologies
      4. with Zend OPcache v7.0.32-0ubuntu0.16.04.1, Copyright (c) 1999-2017, by Zend Technologies
      // my domain name placement

      Source Code

      1. /var/www/2moons

      // using 2moons version

      Source Code

      1. 2.0 [i believe]

      // 2moons subdomain

      Source Code

      1. http://planets.domain.com/
    • Hello @alpha

      Can you reach manually your_site.com/your_2moons_folder/install/

      What is your host and maybe weblink ?
      - Xterium Template
      - War of Alliance Template
      - Antaris-Legacy Template
      - Ogame Template

      I can and will only help with instalation with hostings including cpanel or plesk and an teamviewer access
    • Thisishowwedoit wrote:

      Hello @alpha

      Can you reach manually your_site.com/your_2moons_folder/install/

      What is your host and maybe weblink ?
      HostLink - http://planets.followarmy.com/

      Blank page is always the response no matter what subpage i access within 2moons.
      It loads something on the html code as you will be able to see, but pages are blank.
      :)
    • Hello

      I would need to verify when i am home as i am at work actually,
      But are you logged on a private internet connection ? are you using a proxy ?

      Depending on the version you are using, it could be that the redirection to the install folder is miss coded. Did you download the latest version available on the top of the website ? or did you use of of the custom version available here and there on the forum ?

      I would advise you to use the one available on the top of the website.

      Sincerely,
      - Xterium Template
      - War of Alliance Template
      - Antaris-Legacy Template
      - Ogame Template

      I can and will only help with instalation with hostings including cpanel or plesk and an teamviewer access