[FREE] ANTARIS-LEGACY, OGAME, WAR OF ALLIANCE, XTERIUM

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • @Russoll @Darkside

      Market Problem Found I Would Help me?

      code in the market for the code to give me this code would give
      screenshot:
      prntscr.com/lwpbe6


      products need to show the products do not appear
      screenshot:
      prntscr.com/lwpcge


      Please give me codes that don't show products because code is missing


      eg warofgalaxyz.eu Products Appear

      screenshot:
      prntscr.com/lwpdy3

      Please help me thank you in advance
    • Yaro2709 wrote:

      The account is registered, but not logged in, even if the password and name is correct. What is the problem?
      Fix the problem

      I explain the source of the problem

      I've created the .htaccess file and I've improved the following codes.

      Portal Files - Game Files

      RewriteEngine On

      RewriteCond% {HTTPS} off
      RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

      if this problem is experienced, both the cache is being cleared and https is also removed and external links are deleted


      PLEASE TRY THIS METHOD @Yaro2709
    • @enesvtn the market code has no problem it is just changing to ajax. so it's normal that your said be empty. it is when sending the request that the div is filled with the receipt of the data.
      I remain at your disposal on the forum for any questions or help.

      A help is of course not a creation of a mod



      -------------------------------------------------------
      Spaccon 1.0 will be version 3.0 of 2moons that I'm coding
      Demo and coding 2moons 2.0
    • in acording to the market ......
      I have had said that you can´´t see the item as player ID 1
      you have to enable the market helper in cronjob ..... ( this helper will start on Thuesday and Saturday )
      register a new player and you will able to see the items in market ( accept that the market helper is running )
    • enesvtn wrote:

      Yaro2709 wrote:

      The account is registered, but not logged in, even if the password and name is correct. What is the problem?
      Fix the problem
      I explain the source of the problem

      I've created the .htaccess file and I've improved the following codes.

      Portal Files - Game Files

      RewriteEngine On

      RewriteCond% {HTTPS} off
      RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

      if this problem is experienced, both the cache is being cleared and https is also removed and external links are deleted


      PLEASE TRY THIS METHOD @Yaro2709
      Give thanks. Now please explain how to establish a connection between the portal and the universe?
      At the entrance:
      i.paste.pics/d5a9cc1c3de2c31b0430612234a6dc15.png
      1.7.3
    • Yaro2709 wrote:

      enesvtn wrote:

      Yaro2709 wrote:

      The account is registered, but not logged in, even if the password and name is correct. What is the problem?
      Fix the problemI explain the source of the problem

      I've created the .htaccess file and I've improved the following codes.

      Portal Files - Game Files




      if this problem is experienced, both the cache is being cleared and https is also removed and external links are deleted


      PLEASE TRY THIS METHOD @Yaro2709
      Give thanks. Now please explain how to establish a connection between the portal and the universe?At the entrance:
      i.paste.pics/d5a9cc1c3de2c31b0430612234a6dc15.png

      practice steps first:

      Portal-Files: in the files you

      includes --> Pages ---> Login ---> ShowIngamePage.class.php <--- enter file

      the most recent field will be in 44 or 46 Line

      PHP Source Code

      1. $universe = HTTP::_GP --- code starting with
      2. $universe = HTTP::_GP('universe', 'wog', UTF8_SUPPORT); // IF NO UNI GIVEN IN POST, THEN IT WILL REACH DEFAULT UNI
      3. $authorisedArray = array('YOUR_UNI_SUBDOMAIN', 'YOUR_UNI_SUBDOMAIN', 'YOUR_UNI_SUBDOMAIN_WORLD3'); // AND SO ON FOR EXTRA WORLDS
      4. if(!in_array($universe, $authorisedArray)) //IF WORLD NOT RECONIGZED, THEN REDIRECT TO INDEX
      5. HTTP::redirectTo('index.php');
      6. header('Location: https://'.$universe.'.'.config::get()->domain_name.'/check.php?referralID='.$AccountInf['ref_id'].'&email='.$AccountInf['email'].'&username='.$AccountInf['username'].'&lang='.$AccountInf['lang'].'&userId='.$AccountInf['id'].'&encodingplayer='.$AccountInf['encodage'].'&password='.$AccountInf['password'].'');
      Display All


      replace it with this code YOUR_UNI_SUBDOMAIN --> Place sample: test.xxxxx.com you just put the name of the subdomain you have opened

      (test) <--- say if you can't
    • enesvtn wrote:

      @Russoll @Thisishowwedoit @Darkside @Danter14

      How do I fix cron job not working on my system?

      Thank you from now
      did you have root access to your server ? can you edit the crontab ?

      if not i have discribet how to use the cron from extern
    • Darkside wrote:

      enesvtn wrote:

      @Russoll @Thisishowwedoit @Darkside @Danter14

      How do I fix cron job not working on my system?

      Thank you from now
      did you have root access to your server ? can you edit the crontab ?
      if not i have discribet how to use the cron from extern
      no root access :( how else is it edited?
    • Hello the only to have the MoD 100% finished it's me and the people who I created
      I remain at your disposal on the forum for any questions or help.

      A help is of course not a creation of a mod



      -------------------------------------------------------
      Spaccon 1.0 will be version 3.0 of 2moons that I'm coding
      Demo and coding 2moons 2.0
    • Danter14 wrote:

      Hello the only to have the MoD 100% finished it's me and the people who I created
      can you share with us the finished file and how it works?
      We thank you
    • Hello, I didn't have any problems with the game build time and I can't adjust the build times today.

      admin does not interact when I set the game speed from within the database does not interact when I set it in the database does not show the problem where do I fix it?

      and all buildings were the same

      screenshot:
      prntscr.com/m06csv
    • did you clear the game cache when editing directly in the database?
      I remain at your disposal on the forum for any questions or help.

      A help is of course not a creation of a mod



      -------------------------------------------------------
      Spaccon 1.0 will be version 3.0 of 2moons that I'm coding
      Demo and coding 2moons 2.0
    • Danter14 wrote:

      did you clear the game cache when editing directly in the database?
      yes I used all the facilities I've cleared caches
      I have done a reset from the admin panel only, then how did I fix this? admin panel reset game ....